advies en begeleiding frankrijk


advies en begeleiding frankrijk

MSFrance begeleidt Nederlanders en Belgen die in Frankrijk willen wonen, werken en/of ondernemen. Wij begeleiden u van de eerste tot de laatste stap met een team van deskundigen (fiscalist, accountant, advocaat, notaris) en mensen die de taal en cultuur kennen. Goede communicatie is vaak de sleutel tot succesvol zakendoen, kennis van taal en cultuur is daarbij onontbeerlijk. Wij maken de vaak complexe Franse regels begrijpelijk door het geven van een duidelijke uitleg in uw eigen taal.

Hoewel veel Franse (overheids)formulieren tegenwoordig ook per internet beschikbaar zijn, is het toch zo dat de meeste zaken zich over het algemeen soepeler ter plaatse laten regelen. Ook in geval van conflictsituaties of onrechtmatigheden rondom uw bezit of belangen in Frankrijk kunnen wij u van juridisch advies voorzien en bijstaan, waarbij onnodige kosten en tijdverlies kunnen worden voorkomen. Uw belangen worden ter plaatse behartigd door uw eigen adviseurs, zodat er voor u geen onduidelijkheden zijn en u verzekerd bent van een hoog kwaliteitsniveau en slagvaardig beleid bij de behartiging van uw belangen.

Door ons uitgebreide dienstenpakket, heeft u alle service onder één dak. U heeft bij ons één vast contactpersoon die u zal begeleiden van het begin tot het einde van uw project in samenwerking met de gewenste specialisten in hun vakgebied. Hierdoor zijn wij persoonlijk bij uw project betrokken en menen wij uw zaken nog beter te kunnen behartigen.

advies en begeleiding frankrijk